info@domainflotta.hu

9:00 - 17:00


Domain Regisztráció:
Nincs apróbetű: Magyar domain csak 1.850 Ft + áfa / év. Elsőként írd be a kigondolt domain neveket, akár többet is egymás alá. Ellenőrizzük őket és ha szabad azonnal lefoglalhatod magadnak.

domain regisztráció
.hu
.com
.eu

Kattints a Domain Regisztrációra, majd válogass a szabad domain nevekből :)

4 000 elégedett ügyfél

link

Domain Regisztráció lehet élmény! • Rendelés leadásától foglaljuk a domained
 • Hosszabbításkor 7 e-mail küldünk
 • Az e-mailekben található linkre kattintva tudsz hosszabbítani vagy lemondani
 • Ha egyiket sem választod, telefonon is felhívunk. Hátha nyaralsz vagy nem működik a leveleződ.
Nem akarjuk eltitkolni, hogy mennyire szeretnénk, hogy Te is az ügyfelünk legyél és megtapasztald milyen barátságos nálunk a hangulat. A domain egy ötlet kiteljesedése és ezért fontos, hol kezdi az életútját. Mi főleg cégekre szakosodtunk, nekik segítünk abban, hogy kihozzák az Internetből a maximumot.

Magyarországon elsőként kínálunk biztonságos Domain regisztrációt. Ha már hallottad ezt a kifejezést, akkor biztosan minket emlegettek. A Biztonságos Domain Regisztráció nem csak azt jelenti, hogy nálunk jó helyen van a Domain neved. Nem csak arról szól, hogy ha itt rendelsz domaint, akkor nyugodtan hátradőlhetsz...
... azt is jelenti, hogy egy csapat tagja lettél, akik segítenek felfuttatni a vállalkozásod.
Mit kapsz a domain regisztrációd mellé?Biztonságot

Mert az a legfontosabb az értékes domain nevek esetén

Domaint

Ami egy remek ötletre épül. Mi hiszünk benned és az ötletedben

Segítséget

Tökéletes domain név kiválasztásától a vevő szerzésig!

Mielőtt rohannál tovább: Bártfai Balázs vagyok a DomainFlotta.hu alapítója. Azért hoztam létre 2008-ban ezt a vállalkozást, hogy segítsek új és jobb szolgáltatásokkal felfuttatni a hazai vállalkozásokat.

Azóta több mint 4.000 honlapot segítettünk elindítani és 2350 ember követ a Facebookon.

Imádjuk a kérdéseket, ezért ne fogd vissza magad!

Szakértői felkéréseink:


Bártfai Balázs a domainflotta.hu szakértője Bártfai Balázs szakértő hvg megjelenése Bártfai Balázs szakértő origo.hu megjelenése Bártfai Balázs szakértő index.hu megjelenéseBiztos, hogy jó Domaint regisztrálsz?Gondolkoztál már azon, hogy vajon melyik a legjobb domain név a honlapodnak? Cégnevet vagy fantázianevet regisztrálj? Tartalmazhat kötőjelet? Regisztrálj .eu vagy .com végződést is?

Nekem nem tetszett, hogy régen az alapján választhattam, hogy a domain.hu ellenőrzője szerint szabad volt-e a domain vagy sem. Ezért csináltunk neked egy csomó szoftvert, ami segít a választásban. A szoftveres segítség menüpontban találod meg őket.


Biztos, hogy nem veszik el a Domain neved?Mi történik akkor, ha elindítod a regisztrációt, de csak később fizetsz?

Azonnal megtudod miért fontos a biztonság, de előtte el kell mesélnem a folyamatot, hogy jobban megértsd. Elméletileg a domain nevek akkor kerülnek regisztrációra, amikor fizettél. Ennek az az oka, hogy a domain neveket minden regisztrátornak és nekünk is az államtól kell megvenni.

Előfordulhat, hogy nem fizetsz vagy meggondolod magad. Mivel senki sem szereti kockáztatni a pénzét, főleg ha több száz domaint regisztrál, megvárják amíg valóban fizetsz.

Mi ezt másképp csináljuk. A rendelés leadásától foglaljuk a domain neved! Így senki másé nem lehet. Aztán amikor fizetsz regisztráljuk a nevedre, ha pedig mégsem fizetsz, akkor felszabadítjuk és másé lehet.

Elképzelheted, hogy ez mekkora adminisztrációt igényel. Ide precíz és alapos emberek kellenek. Nekik pedig fizetést kell adni. Mégsem vagyunk drágábbak, mint más domain regisztrátorok. Egyszerűen tudjuk mekkora érték egy domain név és ezért kiemelt figyelmet és gondoskodást kapnak a domaineid.

 

Mi történik, ha épp nyaralsz, amikor az éves hosszabbítás esedékes lenne?

Szerencsére a legtöbb domain regisztrációval foglalkozó cég már küld automatikus értesítést mielőtt a domain neved lejár. Ezt viszont e-mailben teszik, mert az ingyen van.

Mi is küldünk neked e-mail értesítéseket a lejárat előtt. Több mint 7 levelet küldünk ki, hogy véletlenül se maradj le a hosszabbításról. Sajnos sok ügyfelet szereztünk azzal, hogy máshol nem szóltak nekik a hosszabbításról és csak azt vették észre, hogy egyszercsak nem működik az oldaluk. Mire kiderül, hogy a domain név járt le és mi a teendő addigra hatalmas károk keletkeznek. Idegeskedsz, kapkodsz, kiabálsz. Az e-maileket sem kapod meg...kinek kell ez?

Senkinek! Ezért is adunk extra biztonságot. Minden levélben van egy link, amivel meg tudod hosszabbítani a domain regisztrációt vagy le tudod mondani. Ha egyikre sem kattintasz, akkor telefonon is felhívunk.

Lehet, éppen nyaralsz vagy nem működik az e-mail címed. Lehet majd ez a telefonhívás előzi meg azt a sok kellemetlenséget, ami egy domain lejárásával jár.Eszedbe jutott egy kérdés?


Eszedbe jutott egy kérdés?

Imádjuk a kérdéseket,
ne fogd vissza magad. Kérdezz.


Csatlakozz a beszélgetéshez!


Érdemes több domaint regisztrálnod?


Szerintem legalább 2 domain név kell egy honlaphoz.

Az egyik a márkanév vagy cégnév, a másik pedig egy kulcsszavas domain.

A márka vagy cégneves domain kerül rá a névjegykártyára és a céges papírokra pl.: netlight.hu
A kulcsszavas domaint reklámozod a neten. Ugyanis a kulcsszavas domain képes arra, hogy vevőket hozzon neked a keresőkből. A kulcsszó az a szó, amit az emberek írnak a Google keresőbe. Pl: ajtónyitás, hangszer webáruház, budapesti könyvelő.

Ha több domain neved van, attól még nem leszel előrébb a Google keresőben. Viszont, ha van olyan domain neved, amire keresnek az emberek. Domain amiben szerepel a legfontosabb kulcsszavad, akkor pimaszul nagy előnyre teszel szert.

Én általában előbb szerzek egy jó domaint és aztán építek rá honlapot. Majd magára hagyom. Idővel elkezdenek működni és jönnek a rendelések, ahogy a domain név hatására előre kerülnek a honlap a keresőben. Ekkor kezdek el foglalkozni velük komolyabban. Tudom, hogy rosszul csinálom, de annyi minden érdekel. Nehéz csak egy honlapra koncentrálni :)


 

Másik nyomós érv a több domain név mellett a konkurencia.


Ha komolyan gondolsz egy vállalkozást és bízol abban, hogy sikeres lesz (hiszen ezért vágsz bele), érdemes előre tervezni.

A Facebook nem tette meg, ezért 2,8 Millió $ -ért kellett megvennie az fb.com domain nevet. Igazából nem tudom, hogy óvjalak vagy reméljem, hogy ilyen helyzetbe kerülsz majd egyszer :)

A lényeg, hogy a konkurencia nagy kárt tud okozni, ha nem lépsz időben.

 

A domain a legolcsóbb marketing eszköz.


Ma már nem találsz olyan domain nevet, amivel jól hangzó gyerekruha webáruházat nyithatnál. Nem találsz a zárnyitásra vagy dugulás elhárításra sem jó domaint. Mindegyik piacon van 15-25 jó domain név. Mind más-más ember tulajdonában. De mi lett volna, ha valaki mindet leregisztrálja korábban?

25 domain név 55.000 Ft + áfa 2 évre. Havi 2292 Ft + áfa. Ugye milyen nevetséges összeg azért, hogy ő legyen a piacon az egyeduralkodó?

Minden domain nevére építhetne külön oldalt vagy egyszerűen állhatna üresen is, hogy más ne tudjon belépni a piacára. Micsoda piaci fölény lenne. Micsoda remek lépés lett volna anno.

De még most sem késő. A foglalt domain nevek egy része felszabadul. Naponta 300 domain. Csak figyelned a szabaduló domaineket és ha találsz köztük olyat, amivel erős domain flottát építhetsz magadnak, akkor csapj le rá. Idővel tied lehet a piacon található domain nevek többsége.

Segítség! Rám nyitott a konkurensem.


Egészen jól ment az óraboltod. Voltak vevők, volt forgalom, volt miből nyaralni vinni a családot. Aztán egy fekete pénteken a szomszédban nyílt egy másik órabolt.

Csili vili, harsány kirakattal, vevőcsalogató akciókkal. Minőség helyett az árakra fokuszálva. A vevők lassan elmaradnak, a forgalom elapad, a család beáll dolgozni, mert az alkalmazott bére már túl magas. Szörnyű, ami veled történt. Megelőzhetted volna?

A neten ugyan ez megtörténhet, ha valaki egy hozzád hasonló domain néven honlapot indít. Hiába törted magad azon, hogy felépítsd a honlapod, hogy az emberek megjegyezzék és megszeressék a domain neved. A konkurencia rájött, hogy ez jó üzlet és most bajban vagy.

Pedig megelőzheted! Megveheted azokat a domain neveket, amik bástyaként megvédenek a konkurencia "támadásaitól". És még nem is kerül sokba, hiszen a domain a legolcsóbb marketing eszköz.

Mesél egy történetet. Egy gyerekruhákat forgalmazó cég webáruházat nyitott. Őket is meglepte a forgalom. Egyre csak növekedtek, maguk sem értették miért. Havi 8 Milliós bevétel a pár száz forintos ruhákból igen szép teljesítmény. Az anyukák örömmel vásároltak a neten, mert addig sem kellett kimozdulni otthonról.

De hamar rájöttek, hogy ezt akár ők is csinálhatnák és pénzt kereshetnének. És elszabadult pokol. Lett gyerekruha, gyerekruci, gyermekruha, gyerekruhak, gyerekeknekruha, gyerekeknekruci ....

Akik eddig tudták, hogy hol szoktak vásárolni azok is teljesen összezavarodtak. Ki emlékszik rá, hogy mi a webáruház neve? Valami gyerek ruhás izé.

Mi lett ebből? Csökkenő forgalom, növekvő pánik az említett webáruháznál. Hiába erősködtem, hogy védjék meg a piacukat. Vegyenek több domaint, építsenek domain flottát. Nem tették meg. Pedig mennyire megérte volna.

 


Építs domain flottát - adunk hozzá segítséget


"Domain nevet bárhol lehet regisztrálni. Teljesen mindegy, hol veszem meg. Csak az ár számít."

Reméljük te már nem így gondolkozol, hiszen vállalkozó vagy. Nagyapám mondása most is a fülemben cseng: "Nem vagyunk olyan gazdagok, hogy olcsót vásároljunk"

Az olcsó dolgok mindig később lesznek nagyon drágák. A Tescót hagyjuk meg azoknak, aki játszanak az Interneten. A komoly ötletekhez komoly domain név kell és komoly szolgáltatás.

Ezért adunk minden domain regisztráció mellé:

 • Biztonságot (azonnali foglalás, e-mai és telefonos emlékeztetőt)
 • Domain ellenőrző és ajánló szoftvereket
 • Domain figyelőt, ami segít a regisztrált domainedhez hasonlón jó neveket találni.
 • Lépésről, lépésre útmutatót, hogyan tudod sikerre vinni a domain neved.

 

Tudtad, hogy a Forbes magazin szerint a mostani TOP cégek átlagos életkora 16 év? Nagyjából tíz éve még 25 év volt.

Ebből az következik, hogy a jövő legnagyobb cégeit éppen most alapítják. Lehet éppen te készülsz lefoglalni hozzá egy domain nevet. Hát nem izgalmas?Mi az a kulcsszavas domain?


Mitől Biztonságos a Domain Regisztráció?
Biztonságos Domain Regisztráció:

 • A Domain neved a rendelés leadásától kezdve védjük, nem várjuk meg a pénz beérkezését.

 • Nem veszhet el a Domain neved, folyamatos email értesítést kapsz a hosszabbításról. Telefonon is felhívunk

 • Több Domain név esetén nem kapsz Google büntetést, ha egy honlapra mutatnak

 • Védelem a konkurenciától. Szólunk, ha felszabadul olyan Domain név, ami számodra értékes lehet, hogy megelőzd a konkurenciád.

  Védjegy oltalom és konkurencia figyelés. Szólunk, ha valaki hasonló Domain nevet akar regisztrálni, hogy még időben léphess.

  Sajtó figyelés. Szólunk, ha bárhol a neten szóba kerül a Domain neved, így egyből tudsz reagálni. Ez nagyon értékes reklám eszköz.

.hu Domain 2 évre csak 2.500 Ft + áfa
.eu Domain 1 évre csak 5.490 Ft + áfa
.com Domain 1 évre csak 5.490 Ft + áfa

VIP Biztonság csak vezetőknek:

 • A Domain neved a rendelés leadásától kezdve védjük, nem várjuk meg a pénz beérkezését.

 • Nem veszhet el a Domain neved, folyamatos email értesítést kapsz a hosszabbításról. Telefonon is felhívunk

 • Több Domain név esetén nem kapsz Google büntetést, ha egy honlapra mutatnak

 • Védelem a konkurenciától. Szólunk, ha felszabadul olyan Domain név, ami számodra értékes lehet, hogy megelőzd a konkurenciád.

 • Védjegy oltalom és konkurencia figyelés. Szólunk, ha valaki hasonló Domain nevet akar regisztrálni, hogy még időben léphess.

 • Sajtó figyelés. Szólunk, ha bárhol a neten szóba kerül a Domain neved, így egyből tudsz reagálni. Ez nagyon értékes reklám eszköz.


csak plusz 1.500 Ft + áfa /évÜgyfeleink mondták rólunk:domainflotta elégedett ügyfél eurocenter domainflotta elégedett ügyfél novák nóra domainflotta elégedett ügyfél eurocenter
"Rendkívül gyors és kimagaslóan szolgálatkész cég, hasznos szakmai tanácsadással egészítették ki szolgáltatásukat " "Azt kaptam tőlük, amit igértek, gyorsak, pontosak, kedvesek, készségesek. Mindenképp velük szeretném folytatni" "Tíz perc után már működök, ez a hozzáállás ami a mai világban nagyon ritka"
Eurocenter Óbuda Novák Nóra Tóth István János


További 397 elégedett ügyfél >>

Irány a lap teteje
Domaint Regisztrálok

Látom még gondolkozol. Nem baj.várjuk a kérdéseidet

Imádjuk a kérdéseket. Ne fogd vissza magad. Kérdezz.


Csatlakozz a beszélgetéshez!