info@domainflotta.hu

9:00 - 17:00

Készíts magadnak MOBILBARÁT honlapot
(6 perc alatt)

Ha MOST rendelsz,
15.000 Ft/év helyett örökre ingyenes

Minek vacakolnál? Vedd kézbe a dolgokat és valósítsd meg az ötleted!

  • Csak az egeret kell használnod. Mintha csak legóznál
  • Mobil barát honlapod lesz, amit szeret a Google
  • Villámgyors lesz és még fel sem fogják törni, mint a Wordpress -t
  • Megéri. Tárhelyhez ajándék a honlapszerkesztő. Nincs rejtett költség.
  • Semmi kockázat. Ha nem tetszik, a tárhelyedre bármilyen honlapot rakhatsz
  • Mintha profi grafikus készíteni. Csak kicseréled a képeket és átírod a szöveget.
  • Minden hasznos funkcióval Landing Page, Bankkártyás fizetés, Videó, Térkép, Galéria, Több nyelvű.

Egyszerűen használható honlapszerkesztő:

Nincs szükséged speciális HTML ismeretekre. Kiválasztod a számodra szimpatikus sablont és úgy szerkeszted át, ahogy csak akarod. Minden magyarul és érthetően. Használhatsz videókat, kép galériát, térképet, hírlevél feliratkozót vagy Facebook összekötést. És még rengeteg dolgot, amit videókban megmutatunk..

A szerkesztőben találsz egy részletes lépésről-lépésre segédletet, ami végigvezet a honlapszerkesztésen. Az első szöveg és kép beszúrásán át, egészen a kereső optimalizálási beállításokig.

A szerkesztést bármikor félbehagyhatod. Mented piszkozatként, így a félkész oldal nem lesz publikus és a változtatásaid is megmaradnak. Később onnan folytathatod, ahol abbahagytad. Mindent a te irányításod alatt van.

Válassz Sablont


Válassz a több száz, egyedi kinézet közül. Melyiket tudnád elképzelni magadnak? Mind mobilbarát.
 

Szerkeszd


Írd át a szöveget, adj hozzá képeket, videót, térképet. Ismerje meg a világ milyen nagyszerű a céged.
 

Publikáld


Ha kész, egyszerűen csak publikáld. Később bővítheted, átírhatod. Lehet ennél egyszerűbben honlapod?
         

Választható sablonok:

Több száz sablon közül választhatsz. Szerkeszd át azt, amelyik a legjobban bemutatja milyen nagyszerű is a céged.

Nekem mindig nehéz a 0 -ról felépíteni valamit, de ha látom, el tudom dönteni, hogy melyik változat tetszik és hogyan lehetne még jobb.

Ha Te is ilyen vagy, akkor ezt a szerkesztőt imádni fogod. Ráadásul a kész oldal villámgyors és mobil barát is lesz. Így a látogatóid és a Google is imádni fogja.

Használata nem igényel Informatikai tudást:Mi történik, ha képzetlen emberek használják a honlapszerkesztőt? Ezeket az oldalakat az ügyfeleink készítették. Mindenféle előképzettség, rutin vagy tapasztalat nélkül. Megérdemeltek egy vállveregetést. Ezek a honlapok egy profi designcég büszkeségei is lehetnének.

A honlapszerkesztővel neked is lehet ilyen büszkeséged. Nem kell semmi más hozzá csak egy egér, amivel már 5 perc alatt összekattintgathatsz egy hasonló honlapot. A legnagyobb előnye mégis az, hogy mobilbarát, így minden eszközön ugyan olyan jól jelenik meg és imádja a Google.

Egyszeri Ajánlat: Tárhelyhez MOST INGYEN HonlapSzerkesztő

A honlapszerkesztő 15.000 FT + áfa / év. De most megszerezheted korlátlan ideig ingyen. Csak válassz egy tárhely csomagot:

Válaszd a számodra legmegfelelőbbet:

Értékesítő Tárhely

Azoknak, akiknek még óvatosak, de fejlődnének.akár 3 honlaphoz
(
Örökös honlapszerkesztővel)

2 G tárhely, hogy minden elférjen!Ez a legnépszerűbb tárhely csomagunk


8.490 Ft + áfa / félév
10782 Ft - 6 hónapra


Jelige: gyors, mobilbarát, kezelhető


Tárhely Rendelés
Befutott Tárhely

Azoknak, aki már előre terveznek és nagyban gondolkodnak.akár 5 honlaphoz
(
Örökös honlapszerkesztővel)

5 G tárhely, hogy minden elférjenAz itt lakók a gyorsan fejlődnek


11.990 Ft + áfa / félév
15227 Ft - 6 hónapra


Jelige: Mindig lesz új ötleted...


Tárhely Rendelés

Megrendelem gomb lenyomása után bekérjük a számlázási adataidat. Eldöntheted, hogy utalással vagy bankkártyával fizetsz. A rendelésedről postai úton küldjük meg a számlát. A pénz beérkezését követően küldjük a hozzáférést a honlapszerkesztőhöz

Mivel a tárhelyek megoszthatóak több domain név között, ezért egy tárhely vásárlásával, akár 5 egyedi honlapod is lehet. A honlapszerkesztő a tárhelyhez jár, így semmi akadálya nincs annak, hogy egy tárhely vásárlásával 5 honlapszerkesztő hozzáférést kapj ingyen.

Garancia:

A garancia lényege, hogy egyszerűbb legyen meghozni a döntésed. Minél kisebb a kockázat, annál könnyebb döntened. A mi oldalunkról azt jelenti a garancia, hogy bízunk a termékünkben és tudjuk, hogy valóban azt kapod, amit ígérünk.

Ezért, megkönnyítem a dolgod. Ha 30 nap alatt úgy döntesz a honlap mégsem váltotta be a hozzá fűzött reményeidet, akkor visszakapod a teljes árát.

Így lényegében semmit sem kockáztatsz. Kipróbálod és ha nem jön be, keresel más megoldást.

Gyakori kérdések:

Ezzel lehet modern és hatékony honlapom?
Igen, lehet. A honlapszerkesztő minden sablonja mobilbarát, vagyis megfelel a modern kor technikai követelményeinek. Nagyon gyorsak, mert minden js kód optimalizált. Feltörhetetlen, mert nem tartalmaznak php fájlokat és adatbázist.

 

Regisztráció, fórum, hírlevél van benne?
Mindenre van megoldás. Regisztrálni senki sem szeret, ne használd. Inkább rendeljenek, csatlakozzanak a Facebook oldaladhoz vagy iratkozzanak fel a hírleveledre. Jó hír, hogy bármilyen hírlevélküldővel kompatibilis (pl: MailChimp vagy Aweber). Fórum helyett pedig használj inkább Facebook zárt csoportot.

Mennyi idő alatt készül el a honlapom?
Akár 5 perc alatt is. Bár azt mondják a honlap olyan, mint a családi ház, sosincs teljesen készen :) Mindig lehet csiszolni, bővíteni. MÉGIS! Az fantasztikus érzés, hogy van egy csodás honlapod, már 5 perc alatt megtapasztalható.

 

Mit jelent, hogy mobilbarát?
2015 -ben a mobil lett az új trend. Többen neteznek mobilról, mint asztali gépről, ezért a Google bevezette, hogy a mobil barát honlapokat részesíti előnyben. Akkor mobilbarát a honlapod, ha hibátlanul jelenik meg asztali gépen, mobilon és tableten.

 

Szükségem van saját domain névre?
Igen, de ha nincs a rendelésnél regisztrálhatsz magadnak. A domain névhez pedig nem csak a honlapot adunk, hanem e-mail címeket is

 

Tényleg nem kell tudnom programozni ?
Tényleg :) Olyan egyszerűen szerkeszthetsz honlapot, mintha legóznál. A sablonok pedig abban is segítenek, hogy ne neked kelljen kitalálni minden elem helyét.

Kinek jó a honlapszerkesztő?
Azoknak, akik szeretnék megmutatni a világnak, milyen nagyszerű a vállalkozásuk. Azoknak, akik nem szeretnek másokra várni és azonnal megvalósítanák az ötletüket.

 

Kinek nem ajánljátok a honlapszerkesztőt?
Azoknak, akik komplex webáruházakat akarnak készletkezeléssel, kosárral. Azoknak sem, akiknek egyedi fejlesztési ötleteik vannak. Nekik tudunk ajánlani nagyon jó fejlesztő cégeket.

Ügyfeleink mondták:Van már honlapod, de nem mobilbarát?

Van egy veterán honlapod, amit felett eljárt az idő? Tudod, hogy kellene neki egy renoválás, ráncfelvarrás vagy egy teljes generál? Tudod, hogy mobil baráttá kell tenned a honlapod, de nem tudod rávenni magad erre a macerára?

A honlapszerkesztővel ezek a gondjaid megoldódnak. Egyszerűen összekattintgathatsz egy modern honlapot, ami ráadásul mobilbarát. A régi oldaladról átviszed a tartalmat ebbe az újba és készen is vagy. Újra büszkén mutogathatod céged weboldalát.

Akár teljesen egyedi tartalmat mutathatsz annak, aki mobilról, tabletről vagy asztali gépről nézi a honlapod.

akár 6.985 Ft + áfa /félév

Szereted, ha azonnal segítenek, amikor elakadsz?


Videó lejátszása

A legtöbb ügyfelünknek az első honlapját készíti nálunk, ezért nekik és neked is megadunk minden szükséges segítséget, hogy legyen végre egy modern és mobilbarát honlapod.

Az ügyfeleink számára van egy zárt Facebook csoport, ahol minden kérdésükre segítséget kapnak tőlünk és a többi tagtól is.

A videókat szereted inkább? Szuper hír, mert már most rengeteg videó van arról, hogyan készíts egy remek honlapot magadnak. A videók pedig folyamatosan bővülnek, ahogy újabb és újabb funkciókkal fejlődik a honlapszerkesztő.

Kiszerveznéd a tartalomfeltöltést? Egyszerűen megteheted. A Facebook csoportunkban többen is foglalkoznak a honlapok készre szerkesztésével. Megállapodsz velük és neked semmit sem kell tenned, mégis lesz egy olyan honlapod, amit aztán könnyen szerkeszthetsz. Általában egy komplett honlapot (szállás bemutató, cégbemutató, termék bemutató) 30.000 Ft-ért készítenek el.

akár 6.985 Ft + áfa /félév