+36 30 355 0880

0-24 Tudástár

Témakörök:Új ügyfeleknek
Meglévő ügyfeleknek


Önmüködő honlap
ÉrdekességekTalálj meg minket a Google+-on

Domaint Tippek, Domain ötletek
Egyszerűen kitűnő. Végre egy szolgáltató aki nem csak kullog az igények előtt, hanem minőségi szolgáltatást teremt
Domain Regisztráció
Date published: 10/31/2012
5 / 5 stars

Levelezés saját domain névvel - Gmailen keresztül
Ez az információ már elavult. A Google megszüntette a Gmail összekötésnek ezt a módját 2015.10.15. -én.

Ezzel egyidőben vezettük be a Honlapszerkesztőnket, ami most még ingyen adunk a tárhelyeinkez egyedi e-mail címekkel. Ez talán kárpótol. Nézd meg.

 

Hogyan használhatom a Gmail elõnyeit, a gagyi gmail végzõdés nélkül?


Gondolom te is találkoztál már olyan névjegykártyákkal, hirdetésekkel, ahol a kapcsolattartó email címnek egy ingyenes levelezõ volt megadva pl @freemail.hu, @vipmail.hu vagy épp a @gmail.com. Ez mennyire tûnik profinak?

Ha megkeres téged egy ember azzal, hogy a tv2 reggeli mûsorába akar interjút egyeztetni veled, de az emaol címe az, hogy sanyi05@gmail.com, akkor mennyire veszed komolyan? Ha egy nagy cég kér tõled olyan árajánlatot, amivel jó sokat kell dolgoznod, akkor nekiállsz nyugodt szívvel, ha azt látod, hogy egy ingyenes levelezõt használnak?

Nem profibb, ha sandor@tv2.hu, címrõl kérnek interjút? Nem biztonságosabb, ha a nagy.zoltan@samsung.hu kéri az árajánlatot?

 

Te is ilyen email címet használsz?

Nem a te hibád. Egyszerûen nem mondta el senki, hogy lehet ezt másképpen is csinálni. Hogy nem kell kompromisszumot kötnöd, csak azért, hogy egy igazi óriás cég biztonságát élvezd, miközben levelezel.

 

 "A szívem szakadt meg, amikor megtudtam, hogy választanom kell. Nagyon megszerettem a gmail felületét, biztonságos, egyszerûen használható, kényelmes. Csupa jó dolgot tudok elmondani róla. Ez az a szolgáltatás, amiért fizetni is hajlandó lennék, ha nem lenne ingyenes.

Azonban eljutottunk oda, hogy már nagyon kellett egy céges domain név. Regisztráltunk egyet és nagyon szeretjük. Ötletes domain nevet találtunk. A domain és tárhely szolgáltatót ajánlás útján választottunk. Nagyon kedves hangú hölgy van az ügyfélszolgálaton, de nem állt a helyzet magaslatán. 3 mail címet is sikerült regisztrálnunk a domain névhez, info@, az én nevem és a munkatársamát, aki a cégben dolgozik. A levélküldõ felület, azonban siralmas. Egyszerûen nem tudtam hozzászokni, hogy azt a bonyolult összetákolt valamit használjam levélküldésre. Már a gondolat is idegesített, hogy be kell lépnem, mert biztos valami el fog romlani. A kedves hangú hölgy semmiben sem tudott segíteni....

...végül feladtam. Tudtam, hogy vagy megoldást találok, hogy visszatérek a gmail levélküldõjéhez. Ekkor találtam meg a DomainFlotta.hu oldalnak ezt a szolgáltatását. Lehet nagy szó, de az életemet mentette meg.

Ma más újra a gmail felületét használom, ráadásul az email címemrõl senki sem mondaná meg, hogy a gmail felületén keresztül levelezek. Elégedett vagyok. Nagyon is

 

 

 

Saját domain és Gmail összekötés ?

 


Ennek a szolgáltatásnak azok veszik hasznát, akik úgy szeretnék használni a saját domain nevüket levelezésre, hogy nem szeretnének külön pénzt fizetni egyetlen szolgáltatónak sem a levelek tárolásáért, archiválásáért  és a levélküldésért.

A szolgáltatás igénybevétele után, a választott domain nevekhez 10 tetszõleges email címet hozhatsz létre és ezeket úgy tudod használni, hogy közben a Gmail levelezõ felületére jelentkezel be. Így a Gmail kínálta elõnyöket úgy élvezheted, hogy mindenki számára profi céges email címet használsz.

 

A gmail elõnyeirõl címszavakban:
A google levelezõje intuitív, hatékony és hasznos

  • Több, mint 7,7 G  folyamatosan növekvõ tárhely, hogy soha ne kelljen levelet törölnöd
  • Kevesebb spam. A kéretlen reklám leveleket kívül tartja
  • Mobil telefonról is olvasható. Szinte minden mobilba be van építve a gmail.

 Rendeld meg a Gmail összekötést >>

 

Nem lenne egyszerûbb saját domain névvel levelezni ?

 


Nem kell hozzá sok, csak egy domain név, amit használni szeretnél. Ez célszerûen a honlapod neve legyen, de használhatod a most divatos megoldást is, hogy a saját nevedet foglalod le. Milyen jól hangzik a sando@kovacs.hu vagy az info@kovacssandor.hu.

Ami fontos, az a domain név vagyis az, ami a @ után van. A mi ügyfélszolgálatunk címe: info@domainflotta.hu. Ebbõl a vastagon szedett domainflotta.hu a domain név és a @ elõtt bármi lehet, amiben nincs ékezet és a (- és .) karakter. Leggyakrabban a saját nevet, info, admin, rendeles, iroda neveket szokták használni.

Egyszerûen csak rendeld meg a szolgáltatásunkat a következõ oldalon: Gmail összekötés és munkatársaink elvégzik a szükséges beállításokat.Ne felejtsd el, hogy elõtte domain nevet kell regisztrálnod nálunk vagy áthoznod hozzánk a meglévõ domain neved.

 

Hogyan tudod használni a mail címed?


Az e-mail címeid így a google cég gmail fiókja fogja kezelni így nem kell aggódni a vírusok, spamek vagy egyszerûen amiatt, hogy betelik a postafiók, hiszen címenként 7G tárterület áll a rendelkezésedre.

A leveleid elérheted weben keresztül vagy pop3 kiszolgálóval (thunderbird, Outlook, stb). A webes cím lehet a megszokott: www.gmail.com illetve a mail.választott_domain.hu címen is elérhetõ lesz a levelezésed. A pop3 beállításokról bõvebb információkért kattints ide.

 

Megéri?


 A céges levelezésed értékét nagyon nehéz lenne megbecsülni. Ha 3 év teljes levelezése veszik el, akkor pedig egyenesen lehetetlen felmérni a károkat. Amikor ez megtörténik, akkor szemrebbenés nélkül fizetnél ki ötszámjegyû összeget a helyreállításért, de többnyire már hiába.

Én azt javasolom neked, hogy ne abban gondolkodj, hogy mennyit költenél tûzoltásra, hanem fordíts figyelmet a megelõzésre. Ráadásul ez egy olyan biztonság, ami kényelmes is. A google levelezõjénél jobbat, gyorsabbat és kényelmesebbet nem találsz.

És azért, hogy mindezt saját magad által választott domain néven keresztül használhasd

csupán csak 4 500 Ft + ÁFA / év / email összeget kell fizetned.

Ez az az összeg, ami elválaszt attól,hogy profi email címed legyen, ami biztonságos és a gmail minden kényelmét tartalmazza.

+ Ajándék
Nem csak a gmail összekötést kapod meg a domain nevedhez, hanem odaadjuk ajándékba a havi díjakat is a domain neved élettartamáig.

Tehát, amíg nálunk van a domain neved, nem kell a levelezésért havi díjat fizetned.

Rendeld meg a Gmail összekötést >>

 

 "kiszámoltam, hogy naponta 30 levélváltás van a postafiókomban. Az évente 10 950 levél. Majdnem 50 könyvnyi fontos információ. Ha csak annyi lenne, hogy megvásárolom az könyvesboltba, akkor is könyvenként kétezer forintot kellene fizetnem értük. Úristen, ez 100 000 Ft!! És még ez sem tudná pótolni az elveszett információkat, az emlékeket, a csatolt fájlokat, az árajánlatokat, az ügyfelek, partnerek, barátok kapcsolati adatait....

Túl olcsón adjátok ezt a szolgáltatást"

Filotás Gábor

 

Rendeld meg a Gmail összekötést >>

 

 

Mi történik a rendelés után?

  • A rendelés leadása után megvárjuk amíg a domain neved regisztrációja vagy átregisztrációja megtörténik.
  • Ezután munkatársaink elkészítik a gmail adminisztrációs fiókot, ahol majd saját magad létrehozhatod a domain névhez tartozó 10 egyedi email címet
  • Elvégezzük a domain bonyolult összekötését a gmail szolgáltatásával. Ehhez dns rekordokat kell átkonfigurálni, átállítani az mx rekordokat és lefuttatni az ellenõrzési procedúrát, melynek eredménye az lesz, hogy külsõ szemlélõ számára láthatatlan lesz, hogy te gmailt használsz.
  • Az általad megadott email címre megküldjük az adminisztrátori hozzáféréseket a gmail fiókodhoz és azonnal használatba is veheted. Innentõl kezdve az általad létrehozott email címekre, ha írnak, akkor minden levelet megkapsz és válaszolni is tudsz rájuk.

 

Rendelt meg a Gmail összekötést és napokon belül a kezedben tarthatod a világ legbiztonságosabb levelezõ szolgáltatását. >>

 

Ui.: Mi lenne, ha soha nem kellene aggódnod, hogy leveleid vesznek el? Igen, mi ezt biztosítjuk neked, a Gmail összekötéssel. Ha ma befektetsz 1 499 Ft + áfa összeget, akkor biztonságosan, kényelmesen és hihetetlenül gyorsan fogsz tudni levelezni.

Rendeld meg a Gmail összekötést >>

 

 

 

Ha találtál valami hasznosat a cikkben, nyomj egy tetszik gombot:

mennyire vagy ügyes domaines?

Kérlek írj egy köszönömöt, ha tetszett!

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Mi ez, hova kerültem?

A domainflotta.hu honlap tudásbázisát nézed éppen. Rengeteg leírást és szoftveres segítséget adunk, amivel megnövelheted a forgalmad. Vagy épp megvalósíthatod az ötleted.
domain tárhely regisztrációEzeket már olvastad?Dropbox használata és telepítése

Régóta ismerem ezt a szolgáltatást, azonban csak pár hónap...

Megnézte: 123569 ember
8 trükk amivel meghódítod a YouTube csúcsát

Ehhez elõször kicsit vissza kell ugranunk az idõben 2005-be, amikor is a&nbs...

Megnézte: 65736 ember
Fejléc elõhívása különbözõ levelezõben

E-mail fejlécek megjelenítése - felhasználói segédlet - Tartalomjegyzék E-mail fejl...

Megnézte: 33394 ember
Levelezés saját domain névvel - Gmailen keresztül

Ez az információ már elavult. A Google megszüntette a Gmail összek&ou...

Megnézte: 33221 ember
Mennyi idõ alatt készül el a .hu domain nevem?

A leggyakoribb eset Az új domain szabályzat szerint 4 munkanap alatt elbírálják a doma...

Megnézte: 30649 ember
Domain átirányítás = Google büntetés

 Sokan nem tudják, pedig létfontosságú:A Google bünteti a duplikált tartalmakat. Így a...

Megnézte: 24802 ember
Hogyan tudom rendezni az anyagiakat?

A rendelés díjának befizetésérõl:A rendelésed rögzítésekor küldünk e-mailben egy prof...

Megnézte: 24672 ember
Domain átirányítás

Domain nevet csak ip címre vagy dns címekre lehet irányítani. Az ip cím formátuma: 127.0.0....

Megnézte: 24009 ember
Hogyan tudom elolvasni a leveleimet?

  Böngészõ segítségével Hogyan? A következõ webcímre látogass el e...

Megnézte: 24007 ember
Hogyan tudok html kódot beilleszteni az oldalamba?

 Mire jó?Nagyon sok olyan eset van, amikor be kell illeszteni egy html kódot az oldalba. Ez...

Megnézte: 20853 ember