+36 30 355 0880

0-24 Tudástár

Témakörök:Új ügyfeleknek
Meglévő ügyfeleknek


Önmüködő honlap
ÉrdekességekTalálj meg minket a Google+-on

Domaint Tippek, Domain ötletek
Egyszerűen kitűnő. Végre egy szolgáltató aki nem csak kullog az igények előtt, hanem minőségi szolgáltatást teremt
Domain Regisztráció
Date published: 10/31/2012
5 / 5 stars

6 módszer, hogy több látogatód legyen
 

 

6 módszer, hogy több látogatód legyen a keresőkből anélkül, hogy szövegírásra vagy tartalom marketingre költenél.

 

1

Tedd vonzóbbá az oldalad a Google találati listáján.

Hiszen hiába vagy elől, ha az emberek átsiklanak az oldalad felett.
Ennek legjobb módszere az, ha kikísérletezed a legjobb Title és Meta Descriptiont. Hiszen a Title lesz az a vastagon szedett rész, amit olvasni fognak az emberek a találati listán.

Title pont úgy viselkedik,mint egy újság címsor. Ha érdekes, akkor kattintanak és elolvassák. Ha unalmas, akkor tovább keresnek.

Meta Description pedig olyan mint egy izgalmas bevezető. Ezt olvasod el közvetlenül a cím után. Legyen jó, ragadja meg a látogató figyelmét. Késztesse kattintásra.

Amivel felhívhatod még magadra a figyelmet az a rich snippet. Ezekkel kitűnhetsz a tömegből. Használd a csillagokat vagy a rel=”author” jelölést, hogy a találatod mellett megjelenjen a kis képed. Használd ezeket az eszközöket, mert odavonzzák az emberek tekintetét.


2

Tedd átláthatóbbá a honlapodat.

Nézd meg, hogy milyen oldalakra linkelsz. Ha azok az oldalak értéktelenek, akkor inkább távolítsd el a linkeket. Az most mindegy, hogy a link egy menüpont vagy külső hivatkozás.

Úgy érdemes szelektálnod, hogy az az oldal, ami nem jó senkinek, ami senkinek sem képes segíteni az értéktelen. Teljesen felesleges hivatkoznod rá. Csak elvonja a figyelmet és a Google sem értékeli.

Nézd meg az oldaladon a hivatkozásokat. A legtisztább, ha egy oldalról hivatkozol a többi belső oldalra, úgy mint az egyszerű menüszerkezeteknél. Sokszor előfordul, hogy a bővítés során olyan linkhurkok jönnek létre, amik duplikált tartalmakat eredményeznek. Arra is figyelj, hogy ne hivatkozz más linkel ugyan arra a tartalomra. A www.domain.hu és a domain.hu már különböző linknek számít. Csak az egyiket használd!


3

Ez a legegyszerűbb.

Gyorsítsd fel a honlapod! Igen, sokan mondják, hogy a honlap gyorsaság egy apró szempont a Google helyezésben. Nincs akkora súlya, mint azt sokan gondolják.

Lehet, de a felhasználóknak roppant fontos.
Ha gyors az oldalad, akkor szívesebben böngésznek rajta, több időt töltenek el és csökken a visszafordulási arány. Márpedig ezek olyan adatok, amik igazán fontosak a Google helyezésnél.

A Google szerencsére segít abban is, hogy hogyan tudod felgyorsítani az oldalad. A Honlap gyorsításról ebben a ckkben írtunk.


4

Ez a kedvencem.

Ez egy tökéletesen működő módszer arra, hogyan tudsz természetes linkeket szerezni a honlapodnak.

Rendkívül fontosak az ilyen linkek, hiszen ezek lesznek , amik aztán előre repítenek a találati listán és több látogatót és így több vevőt hoznak neked.

Ha egy látogatód azt mondja, hogy elégedett az oldaladdal, a szolgáltatásoddal vagy a termékeddel, akkor egyszerűen csak mond neki a következőt.
„Köszönjük szépen. Ez azt jelenti, hogy szívesen ajánlana minket másoknak is? Mert ha így van, akkor hálásak lennénk, ha leírná ezt Facebookra, Google + ra vagy csak megemlítené a honlapján”

Ne aggódj most amiatt, hogy ezek a linkek milyen minőségűek (dofollow, nofolloe), mert mindenképp értékesek lesznek. Amúgy sem linket kérünk tőle, hanem azt, hogy ha elégedett volt a termékkel, a szolgáltatással, a honlappal vagy csak úgy érzi valami hasznosat kapott tőlünk, akkor ossza meg a barátaival.

Például egyszer ezt olvastam egy email aláírásban:
„Ha bármikor úgy érezte segítettem, csodálatos lenne, ha ezt elmondaná a facebook oldalunkon.”

Nem tudom mennyire hatásos ez a módszer, de nem is érdekes. Lehet csak az emberek 0,01% -a veszi komolyan, de már ez is több link, mint amennyit egyébként kapna.

Legyél kreatív és variálgasd az ötleteidet. Hidd el az emberek szívesen segítenek, ha jól kéred őket.

 

5

Ezt muszáj kipróbálnod.

Akkor használd ezt a módszert, ha észrevetted, hogy az oldalad tetszik az embereknek, de mégsem hoz a Google látogatókat.

Vagyis vannak látogatóid, akik sok időt töltenek az oldaladon, alacsony a visszafordulási arányod és más oldalaidra is rákattintnak. Valamiért azonban az organikus találati listáról alig jönnek emberek.

Ez általában akkor fordul elő, ha a cikked vagy az adott oldalad rossz kulcsszavakat használ. Valószínűleg nem SEO szempontok alapján készült vagy olyan kulcsszót használsz, amire már nem keresnek az emberek.

Ebben az estben keresd meg azokat a kulcsszavakat, amikre sokan keresnek és kapcsolódik az oldalad témájához. majd írd át ennek megfelelően a címsorokat. Érdemes egy kicsit a tartalmat és kép alt tageket is aktualizálni.

Néha az is rengeteget segít, ha az url-t megváltoztatod és a régire 301 átirányítást raksz.

 

6

Tévhitek eloszlatása

Nem tudom honnan jött az a rémhír, hogy a hagyományos linképítés halott. Nem is igazán tudom mit értenek „hagyományos” linképítés alatt, de az biztos, hogy a módszer él, virágzik és még mindig erőteljes.

Való igaz, hogy a vendég blogolás alacsony minőségű oldalakon, a linkgyűjteményekbe való tömeges regisztrációk nem működnek már.

Azonban a hagyományos linképítés igen. És nem csak keresőoptimalizálás szempontjából, hanem azért is mert valódi forgalmat hoznak az oldaladra.

Egyszerűen csak meg kell találnod azokat az oldalakat, amik a te témádban cikkeznek és felvenni a tulajdonossal a kapcsolatot. Írni ezekre az oldalakra egy érdekes és minden szempontból értékes cikket, amiben elhelyezel linket az oldaladra.

Vannak olyan módszerek, amikkel csupa olyan oldalt találhatsz, amik már hivatkoznak hozzád hasonló oldalakra, de rád még nem.Egy ilyen módszert találsz ezen az oldalon is: Link elemzés Excel használatával

Készíts ezekből az oldalakból egy listát és vedd fel a kapcsolatot a szerkesztőkkel. A lényeg, hogy udvarias és barátságos legyél. Semmi nyomulás.

Írd meg neki, hogy miért vetted fel vele a kapcsolatot, mivel foglalkozol és azt, hogy szívesen írnál egy cikket az általa megadott paraméterek alapján az oldalára.

Hidd el nagyon sok pozitív visszajelzést fogsz kapni. Ráadásul ezek a linkek mind értékesek lesznek a Google szemében is, amellett hogy valódi látogatókat is hoznak az oldalara.

Ha találtál valami hasznosat a cikkben, nyomj egy tetszik gombot:

mennyire vagy ügyes domaines?

Kérlek írj egy köszönömöt, ha tetszett!

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Mi ez, hova kerültem?

A domainflotta.hu honlap tudásbázisát nézed éppen. Rengeteg leírást és szoftveres segítséget adunk, amivel megnövelheted a forgalmad. Vagy épp megvalósíthatod az ötleted.
domain tárhely regisztrációEzeket már olvastad?Dropbox használata és telepítése

Régóta ismerem ezt a szolgáltatást, azonban csak pár hónap...

Megnézte: 118323 ember
8 trükk amivel meghódítod a YouTube csúcsát

Ehhez elõször kicsit vissza kell ugranunk az idõben 2005-be, amikor is a&nbs...

Megnézte: 61221 ember
Fejléc elõhívása különbözõ levelezõben

E-mail fejlécek megjelenítése - felhasználói segédlet - Tartalomjegyzék E-mail fejl...

Megnézte: 31684 ember
Levelezés saját domain névvel - Gmailen keresztül

Ez az információ már elavult. A Google megszüntette a Gmail összek&ou...

Megnézte: 30574 ember
Mennyi idõ alatt készül el a .hu domain nevem?

A leggyakoribb eset Az új domain szabályzat szerint 4 munkanap alatt elbírálják a doma...

Megnézte: 28684 ember
A hely biztonsági tanúsítványa lejárt vagy A webhely tanúsítványa hibás.

Ez a "hibaüzenetet" a böngészõd írja ki, amikor megpróbálsz belépni a webes leve...

Megnézte: 26983 ember
Domain átirányítás = Google büntetés

 Sokan nem tudják, pedig létfontosságú:A Google bünteti a duplikált tartalmakat. Így a...

Megnézte: 23015 ember
Hogyan tudom rendezni az anyagiakat?

A rendelés díjának befizetésérõl:A rendelésed rögzítésekor küldünk e-mailben egy prof...

Megnézte: 22850 ember
Domain átirányítás

Domain nevet csak ip címre vagy dns címekre lehet irányítani. Az ip cím formátuma: 127.0.0....

Megnézte: 22272 ember
Hogyan tudom elolvasni a leveleimet?

  Böngészõ segítségével Hogyan? A következõ webcímre látogass el e...

Megnézte: 21892 ember